LEGIS Expert Juridic

LEGIS Expert Juridic

Legis oferă posibilitatea de a accesa ONLINE baza de date legislativă a programului LEGIS, direct de dispozitivul dumneavoastră.

Pachetul legislativ iLegis cuprinde:

JURISPRUDENTA ROMANEASCA
Decizii emise de instanțele de judecată competente din România (Curți de apel, Înalta Curte de Casatie și Justiție, tribunale, etc), grupate pe tematici și subtematici, cu legături către actele oficiale.
LEGISLATIA ROMANIEI
Toate actele normative din Monitorul Oficial al României Partea a-I-a și Partea I bis, și versiunile consolidate la zi ale celor care au suferit modificări.
Practica Judiciara
Peste 12.000.000 de spețe ale tuturor instanțelor din România în format de dosar, căutare după diferite criterii de căutare (ex. materie, stadiu procesual și obiect)
Jurisprudenta Fiscala
Jurisprudența de la nivelul fiecărei Direcții Generale a Finanțelor Publice județene.
Jurisprudenta CNSC
Jurisprudență în materia achizițiilor publice dezvoltată la nivelul Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor.
Doctrine
Expuneri din toate ramurile de drept (Drept Administrativ, Drept Bancar, Drept Civil, Dreptul Comerțului Internațional, Drept Diplomatic și Consular, Dreptul Familiei, Dreptul Financiar, Dreptul Muncii, Drept Penal, Dreptul Transporturilor, Dreptul de Autor, ș.a.).
Modele tip
Modele tip de contracte, acţiuni în justiţie, contestaţii, plângeri, cereri, reclamaţii, procuri, etc., peste 800 de elemente adaptate noilor prevederi din Procedura civilă și penală actuală, mereu în curs de actualizare.
Achizitii publice
Informările Autorității Naționale pentru Achiziții Publice – obligatorii de urmat de către autoritățile contactante și Documentația pentru achiziție publică.
Coduri Clasificari
Clasificarea Ocupaţiilor din România, Clasificarea Activităţilor din Economia Naţională, Clasificarea Produselor şi Serviciilor aso
Dictionare
Dictionar român, latin, juridic, de drept civil, de drept al muncii, de drept internațional al afacerilor, bancar și de asigurari, etc.
Jurisprudenta CEDO
Internațională<br /> Jurisprudența care vizează cetățeni ai altor state care s-au adresat Curții de la Strasbourg.<br /> Românească<br /> Colectie de solutii referitoare la cetățenii români care au dat statul român în judecată.
Jurisprudenta EU
Peste 23.000 de spețe europene dezvoltate de Curtea Europeana de Justiţie (Curtea de Justiţie, Tribunalul - creat în 1988 şi Tribunalul Funcţiei Publice – creat în 2004).
Comentarii Reviste
CORESPONDENȚĂ Coduri Juridice
Un instrument util ce face corespondenta intre articole pentru noile și vechile coduri.
Legislatie EU
Acte normative ale Uniunii Europene incluzând versiunile consolidate ale tuturor actelor din aquis-ul comunitar.
Monitorizare firme
Statutul fiecărui operator economic din Buletinul Procedurilor de Insolvență.

Video Prezentare iLegis

iLegis oferă posibilitatea de a accesa ONLINE baza de date legislativă a programului LEGIS, direct de dispozitivul dumneavoastră.

Call Now Button