Email: legis@softlegislativ.ro | Tel: 0744-87.82.85

LEGIS - soft juridic profesional

LEGIS este un program informatic de consultare legislativa, ce foloseste cele mai noi tehnologii din domeniul IT, continutul oricarui act legislativ fiind prezentat in mod hipertext cu legaturi directe (linkuri) catre toate actele cu care este īn legatura. Pana in prezent avem un numar de peste 8000 de beneficiari: institutii publice si de stat, ministere, societati comerciale, societati cu capital mixt si strain, banci, birouri de avocatura si de consultanta, camere de comert, consilii judetene, locale, firme de consultanta si audit etc.

Feature image
Prezentare- LegisStudio

Reprezinta varianta clasica a sistemului LEGIS. Atat baza de date cat si programul de consultare se instaleaza pe calculatorul utilizatorului in varianta desktop sau, in varianta retea locala, baza de date se instaleaza pe un server si programul de consultare pe computerul fiecarui utilizator.

Feature image
Legis Online

Legis Online, este un program informatic de consultare legislativa, baza completa de documentare asupra actelor normative emise din 1810 si pana in prezent, care ofera posibilitatea de a fi la curent cu prevederile legale din toate domeniile intr-un timp foarte scurt si cu un efort minim.

Feature image
AvocatPRO - management dosare de consultanta si urmarire in instanta

AvocatPRO este primul organizator electronic al activităţii consilierilor juridici din România conceput pe baza procedurii civile şi procedurii penale actuale. AvocatPRO administrează dosarele pe care un departament juridic le opereaza, indiferent ca este vorba despre dosare care nu au finalitate in justitie ( spre exemplu dosare interne prin care se incep procedurile de somare catre terti) sau dosare cu finalitate in justitie toata informatia specifica dosarului este centralizata, structurata astfel incat accesarea ei ulterioara sa fie de ordinul secundelor. Toata documentatia specifica dosarelor se scaneaza si se ataseaza in sistem in cateva minute!

Feature image
Contact

Daca doriti sa testati timp de 30 de zile in mod gratuit programul legislativ ” Legis “, si sa va creati un cont, este suficient sa completati formularul de mai jos pentru a comanda un CD de evaluare care va fi trimis pe adresa dvs.

Politica Cookie | Politica de confidentialitate