Email: legis@softlegislativ.ro | Tel: 0744-87.82.85

Module

Module LEGIS
Meniul principal al aplicatiei, activat implicit la deschiderea aplicatiei, contine urmatoarele optiuni:

In cadrul primei optiuni a meniului principal – MODULE – utilizatorul (in cazul in care contractul de vanzare-cumparare LEGIS contine ca incluse in pretul instalarii si modulele optionale ale aplicatiei sau in cazul in care s-a realizat un up-grade pentru modulele optionale ale aplicatiei, ulterior incheierii contractului) are posibilitatea accesarii urmatoarelor module ale aplicatiei:
1. Acte Oficiale– Legislatia României (M.O. partea I, I BIS, BIS SPECIAL), actualmente peste 110.000 acte, modul cu actualizare zilnica.
2. EuroLEGIS – Legislatia U.E.
3. Jurisprudenta – actualmente peste 60.000 spete, modul cu actualizare zilnica.
4. Jurisprudenta CEDO –  cuprinde jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor omului extrasa din culegerile Institutului roman pentru Drepturile Omului.
5. Doctrine – din toate ramurile de drept (Drept Civil, Drept Penal, Dreptul Bancar, Dreptul financiar, Dreptul Comertului International, Dreptul Muncii, Dreptul Administrativ, Dreptul Transporturilor, Dreptul de Autor, Dreptul international al afacerilor, Drept Diplomatic si Consular s.a.)

6. Comentarii – Modulul contine comentariile unor specialisti recunoscuti, in legatura cu modul in care trebuie interpretat sau aplicat un act normativ. Comentariile sunt monitorizate din Revista Dreptul, Revista de Drept Comercial, Revista de Drept Penal, Juridica.

7. Modele – Modulul contine modele tip de contracte, actiuni in justitie, contestatii, plangeri, cereri, reclamatii, procuri, etc.
8. Sinteze Economice – grupate pe tematici economice specifice: Accize, Control Fiscal, Creante bugetare, Evaziune fiscala, Impozit, Piata Muncii, TVA

9. Autorizatii – Modul cu importanta aplicare practica, indicand documentele, etapele si termenele pe care o persoana trebuie sa le aiba in vedere pentru obtinerea unei autorizatii, licente sau eliberarea unui anumit act de catre o institutie.

10. Coduri – Modulul contine: Codul Ocupatiilor din Romania (COR) si Codul de Clasificare a Activitatilor din Economia Nationala (CAEN), Codul Produselor si Serviciilor adiacente Activitatilor din Economia Nationala (CPSA), Codurile CPV – Vocabularul Comun de achizitii – sistemul de clasificare folosit in Uniunea Europeana (Common Procurement Vocabulary)

11. Dictionare – Dictionar roman, latin, juridic, de drept civil, de drept al muncii, de drept international al afacerilor, bancar si de asigurari, etc.
12. Definitii si Abrevieri – Contine definitiile si abrevierile care se regasesc in legislatia romaneasca, cu posibilitatea cautarii unei expresii in definitii sau in termeni si hiperlink la actul in care a aparut abrevierea sau definitia cautata.

15. Achizitii Publice – MONITORUL OFICIAL PARTEA VI – contine anunturile pentru licitatii publice (Monitorul Oficial partea a-VI-a), grupate in functie de tipul achizitiei (de produse, de lucrari, de servicii, de produse si servicii), codul CPSA, CPV, tipul de anunt (de intentie, de participare, de atribuire)

16. Acte Interne – se ocupa de introducerea, intretinerea si exploatarea actelor proprii ale unei institutii sau companii. Aplicatia ofera toate instrumentele pentru introducerea corecta, modificarea sau stergerea actelor interne si se constituie intr-un Manager de Documente ale institutiei

17. Acte in Engleza - Ofera cele mai importante acte din legislatia Romaniei traduse in limba engleză in mod oficial ex.: The Law no. 26/05 November 1990 (*republicată*) Law regarding the trade register*), The Law No. 31/16 November 1990 (*republicatá*) Law on trading companies*, The Law No. 18/February 19, 1991 Law on the land resources*).

18. CONTRACTE COLECTIVE DE MUNCĂ – MONITORUL OFICIAL PARTEA V

19. EuroJURISPRUDENTA – alaturi de EUROLEGIS, aplicatia EUROJURISPRUDENTA este instrumentul perfect pentru utilizatorii interesati in domeniul legislatiei Europene

Comments are closed.

Politica Cookie | Politica de confidentialitate