TUTORIALE VIDEO

01

Prezentare generala ecran

In aplicatia iLegis va puteti loga cu un User si o Parola, unde puteti regasi toate actele normative din Monitorul Oficial al României Partea a-I-a și Partea I bis, și versiunile consolidate la zi ale celor care au suferit modificări.
02

Structura aplicatiei

Structura aplicatiei iLegis este formata din mai multe module : Legislatia Romaniei, Jurisprudenta, Practica Judiciara, Legislatie UE .....
03

Cautare simpla

Cautarea Simpla : Cautarea Simpla este rapida, de tip Google . In bara de cautare este suficient sa introduceti numarul actului si anul in care a fost emis
04

Cautare avansata

Cautarea avansata: Cautare AVANSATA permite filtrarea actelor cautate dupa mai mullte criterii simultan.
05

Afisare forma actualizata

Afisare forma actualizata: Orice act poate fi vazut in forma sa de baza, forma consolidata la orice data alegeti si puteti vedea COMPARATIV textul vechi cu noua forma.
06

Norme de aplicare in text

Norme de aplicare in text: Sistemul a incarcat forma actualizata a actului cu norme de aplicare inclus.

Vrei sa testezi gratuit?

Ai la dispozitie 30 de zile pentru a te convinge de cel mai bun soft legislativ.
07

Istoric articol

Istoric articol: Dupa deschidera unui act normativ, in dreptul fiecarui articol veti regasi elementele de istoric ale acestuia.
08

Monitorizare act

Monitorizare act: este un instrument de lucru deosebit, ce permite monitorizarea actelor de interes si NOTIFICAREA Dvs. ( pe email sau in aplicatia iLegis la pornire ) pentru orice modificare aparuta in actul monitorizat.
09

Meniu principal act dupa afisare

Meniu principal act dupa afisare: reprezinta prezentarea butoanelor superioare din pagina.
10

Meniu auxiliar act

Meniu auxiliar act: butoane de un real ajutor in munca dumneavoastra, ele va permit convertire in format doc si tiparirea unor anumite fragmente din acte de interes.
11

Monitorizare tematici

Monitorizare tematici: se pot monitoriza tematici principale...
12

Calendar legislativ

Calendar legislativ: este un instrument de lucru extrem de util prin care puteti urmari intrari in vigoare, modificari, abrogari, la data curenta sau la orice data doriti.
13

Legaturi intre legislatie UE si cea a Romaniei

Legaturi intre legislatie UE si cea a Romaniei : acest modul va face legatura in paralel a legislatiilor din UE si cea din Romania
14

Printarea unui act sau portiuni de acte

Printarea directa a unui act sau portiuni de acte
Call Now Button